Τρίτη, 21 Απριλίου 2009

ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23/4/09 !!!!!

ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23/4/09 ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΘΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΡΙΠΟΔΟ, ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΥΡΙΣΜΑ. ΑΝ ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.

ΛΟΙΠΟΝ :

  1. ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ.
  2. ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΓΥΡΙΣΜΑΤΟΣ (ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ) ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ (Π.Χ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΠΟΥ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ Ή ΑΝΑΤΟΛΗ Ή ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ή ΠΡΩΙΝΟ)
  3. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23.00 ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 22/4, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ, ΕΓΩ Ή Ο ΚΩΣΤΑΣ.
  4. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΩΣΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: